torsdag 26 maj 2011

Ledarstaben

På toppen sitter givetvis Roman, vår överstepräst och lagets ledsagare. Ansvarar för det ekonomiska och sköter vi inte våra kort rätt, dyker han även ner på matcherna och kör sina patenterade hårtorkar.

Sportchef är Tord Grip och är redan presenterad. Sköter kontakter med nya och befintliga spelare och ser till att all trivs. Affärsman och myskille på samma gång.

Slangen, som avgått som Spelare/Tränare/Sportchef, har trots det minst ett par fingrar med i det mesta. Ska vi kalla honom Manager? Ja, vi gör det.

Ny tränare för året är Attraktive Henrik som också fick några rader häromdagen. Alfahanne och A-barn. Skapades av herren ovan exakt som han ville ha det -  i ren perfektion.
Kommer säkerligen krångla på sig handbollsspjuten om det kniper.
Kan bli Sveriges nästa Statsminister eller Förbundskapten. Valet är ditt!

Som spelande (?) ledare och kanske lite tränare, hittar vi Presidenten. Har främst för avsikt att dela med sig av sina enorma handbollskunskap till de yngre. Har en känsla av att vi kommer få se honom hålla i en del av de tekniska övningarna vid våra träningstillfällen.

Som Lagledare och materialförvaltare är vi glada att vi även till denna säsong kunnat knyta till oss förra åretes succé-debutant. Ingen gör det så bra som Christus.

Sen har vi då Knorrtumme vars främsta uppgift blir att sitta och skava vid tangentbordet.

Ja, det var det organisatoriska, det. Tjennnna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar