onsdag 14 september 2011

DM-seger

Det blev en förkrossande seger i gårdagens final mot Skogås. Ett Skogås som ställde upp med ett par bandana-klädda gossar som visade sig vara rätt duktiga. Speciellt vurmar jag lite extra för de tre vänsterhänta spelarna som de ett tag körde med samtidigt. Kan vara så att den trion blir det nya Tyresö 69-laget med Suoraniemi, Schölin och Sandberg i spetsen. Mycket lovande i mina ögon.

Dessvärre hade de inte mycket att sätta mot när vi till slut började använda vår tyngd i kombination med fart. 1-6 underläget tog vi snabbt i kapp och efter det var det inte mycket snack. Ledning med tre i paus, en ledning som bara utökades under andra halvlek. 12 bollar upp till slut och säsongens första titel var bärgad.

Övriga iaktagelser från matchen:

Snickarn tog inte många kantskott från den vänsterhänta bandana-killen

Skogås målgester!
Komik när man ligger under med tio bollar och springer och gör målgester som gud glömde. Tänk lite Kennet Anderssons dubbla revolvrar möter en fotbollspelare från Italien som kysser sitt krucifix för att hylla Påven. Typ. Skämskudde av stora mått.

Jova, vilken kämpe. Försvarsspelet var som vanligt intakt. Likaså viljan framåt. Sjukt bra!

Ryssen lägger inga fingrar emellan när han väl får chansen.

Båven, snyggaste straffen i år.

Svarte Petter - vacker kille, vackra avslut.

Kubanen, endast ett mål. Linserna måste ha varit något felinställda den här dagen då skotten sällan träffade inom målets ramar. Eller just det, han saknar ju linser, kanske dags att skaffa...?

Hudiksvalls-tidningarna delas ut enligt följande:

5 HT: Jova
4 HT: Svarte-Petter
3 HT: Tumba-Tarzan
2 HT Båven
1 HT Småbyxan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar