fredag 16 december 2011

Årets sista träning

På måndag kör vi årets sista träning. Ja, ÅRETS, inte säsongens. En liten slamkrypare där och kan jämföras med när man på nyårsdan frågade sin bästis vad han hade fått i julklapp i ÅR. Den lättlurade dåren som då började rabbla upp Donkey Kong-spel, Vic 64:a, digital klocka, Judas Priest-skivor, luktsudd och annat skit som hörde 80-talet till, fick då en ordentlig tillrättavisning om att han faktiskt inte fått ett skit i ÅR. Dessa julklappar hörde förra året till! Fint dum i huvudet fick han också veta att han var.

Nåja, det var bara en liten parantes om hur det var att växa upp med hockeyfrilla någonstans längs södra norrlands kustland. Verkar ju inte alls som jag har tagit skada av den perioden. Tänker då främst på den snötvättade jeansjackan som den ömma modern omsorgsfullt sydde dit tre Quiet Riot-dekaler på.

Som vanligt håller vi till i Eriksdalshallen. Där kommer det också delas ut individuella träningsprogram till var o en. Julknäcken ska inte ta knäcken på oss i år. Inte nästa år heller. Fy fan, 031-humor när det är som sämst. Dags att dra hem och ta sig en jävel kanske. Ja, det gör vi. Vi säger så.

Schüss


Då orginalet tyvärr har vikt in årorna kan jag här ändå ge er en liten förnimmelse på hur det såg ut under den tid då det verkligen begav sig. 

1 kommentar:

  1. Ha ha helt underbart!
    Saknar dock en bild på frillan.
    Kan tänka mig att många är nyfikna!
    / Ivan

    SvaraRadera