onsdag 4 april 2012

Heids tränares syn på matchen

Vet inte varför jag började tänka på Tony Rickardsson när jag läste detta nedan saxat från Treijner & Söderberg.


Jasmin Zuta ger er svaren från BK Heid:

Tung förlust efter förlängning. Hur var matchen?
- Den var inte tyngre för att det var efter förlängning, den va mest tung för att vi förtjänade att gå vidare. Fast å andra sidan har vi en skadelista som inför den matchen innehöll en hel uppställning så de som spelade ska vara oerhört stolta över sin prestation. Matchen var som väntat en kamp, spännande och en match i publikens smak.

Var det någon schysst pausunderhållning med Europe?
- Vet inte om det var Joey Tempest eller Magnus Uggla jag såg i pausen, de är så oerhört lika. Men underhållande måste det ha varit, Stockholm är ju en väldigt underhållande stad och vackert är det med. Det enda de egentligen inte lyckats få fram är väl bra handbollsspelare men det tar vi hand om här i Göteborg så de behöver inte oroa sig för landslagets framtid, avd. Fredrik Jyborn.

Någon i ert lag som förtjänar extra beröm?
- Vi förstår euforin över att de får se en 17-åring i klass med Fredrik Jyborn, vi ser och vet vilken potential han har. Det vi skulle önska är att någon från Stockholm slår förbundskaptenerna Zanotti och Möller ett samtal för att fråga vad fan det är frågan om. Killen är inte med i landslaget ännu, givetvis pratar vi då inte A-landslaget utan landslaget för grabbar födda 94-95. Hör av er när ni fått tag i dem. Vi har sökt dem förgäves och ingen är mer spänd på att få reda på vad de har att säga. I övrigt krigar laget Heid på, vi visste vad vi behövde göra men hade otur som inte avgjorde under ordinarie tid.

Vilka var extra lyckosamma hos motståndarna?
- Det var ingen särskild som imponerade, Holmberg är väl den enda som skulle kunna lira på en högre nivå. Vad han gör det vet jag inte, eller jo förresten, han tjänar väl en hacka och säljer kopiatorer. Roande blogg de bedriver Ricoh, klockren. Som svar till den som ville skicka ett stort tack till mig för att jag gett mitt lag minimala chanser:

"Det kommer krävas ett mirakel men de flesta i vårat lag är troende så vem vet".

"De blir en väldigt svår nöt att knäcka men vi ska göra ett försök".

Det kallas för humor, någon hade kallat det för ironi. Ett lag från Göteborg som skulle vara rädda för ett från Stockholm, någon däruppe måste ha fattat?


Vad händer härnäst i BK Heid?
- Nu handlar det om vila och samla kraft, tre veckor tar vi ledigt. Vi är ju likt många andra klubbar i Göteborg i stort behov av pengar så där får vi lägga kraft. Min tanke var om Ricoh hade kunnat tänka sig att stötta ett skönt gäng från Göteborg. BK Ricoh Heid låter ju som en förträfflig idé, det enda som saknas är namnteckningar så kan satsningen dra igång. Hör av er så fort ni vet, vi behöver all hjälp vi kan få och numret finns hos de eminenta bloggarna. Tack för två trevliga kvalmatcher, lycka till framöver.

Visst känns det som att han är helt uppriktig när han framför lycka-till-önskningarna?

Jag tror det i alla fall. Stort lycka till själv, Jasmin.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar