tisdag 28 februari 2012

Gårdagens träning

Det blev en hel del fotboll på träningen igår vilket var mycket uppsakttat. Uppskattade också att det inte bara är lek och skoj längre. Som det smällde på slutet. Vinnie Jones hade varit salig om han fått beskåda sista kvarten.

***
När Sexpacket tar en löpning efter bortskjuten boll upp på läktarn (antagligen Hightower som tjongade bort den) och hamnar i en 50/50 situtation med Samurajen. Sexpacket är först på bollen men Samurajen ser till att sparka den ut händerna på den argsinte polisen. I tio sekunder är de bara borta, helt osynliga bakom stolsryggarna på läktaren.  Det enda vi hör är ett svagt väsande ljud men inte så mycket mer. Efter en stund, som då känns som en livstid, är det Sexpacket som reser sig upp med bollen triumferande över huvudet. Samurajens uppstigning från de döda lät dröja på sig men till slut så tittade han upp, svårt omtöcknad och klart medtagen.

Ni kommer kanske ihåg slutscenen från Nakna Pistolen där boven ramlar ner från baseballäktaren och sen blir överkörd av en ångvält och görs om till en bättre bit carpaccio? Exakt den känslan.

***

Ryssen trycks upp i ett hörn får en ordentlig stämpling av Småbyxan. Tumba-Tarzan tar fart och trycker ner och demolerar Småbyxan i en ursinning jakt efter bollen. Småbyxan blir förbannad och väljer att ta ut sin hämnd på Knorrtumme (förståeligt då det finns vissa kroppsliga hinder för att ge sig på Tumba-Tarzan frivilligt). Småbyxan spänner i en hastig rörelse upp kortsidans nät, i vilket Knorrtumme med full fart (nåja) springer rätt in i. 12 timmar senare och den högra kinden har fortfarande ett mycket vackert grillmönster som vår käre kock, Ryssen, skulle bli mäkta imponerad över.

What goes around comes around, som man brukar säga. Knorrtumme fick dock inte tillfälle att sluta cirkeln. Därför fortsätter vi där vi slutade nu på torsdag 21:00. Då ska jag ta med mig skruvdobb.

5 kommentarer:

  1. För kännedom har jag lagt upp WANTED affischer på Samurajen över hela stationen.....
    //sexpacket

    SvaraRadera
    Svar
    1. Efter gårdagens händelse trodde jag att Samurajen redan var M.I.A!?

      Radera
  2. Äntligen, men varför missar man alltid det roligaste?!

    Det känns taggat inför nästa match, bra!!!

    SvaraRadera
  3. Helt underbart! Man blir sjuukt sugen att smyga ner på någon liten fotbollsstund och sparka lite smalben när man läser detta!

    //Rydan

    SvaraRadera
    Svar
    1. Du är alltid välkommen! Ta med dig din siamestvilling också vet ja.

      Radera