tisdag 7 februari 2012

Träningen då Knorrtumme höll Stefan Lövgren i handen

Ryssen tog det på sex poäng till slut.

Givetvis var det Stefan Lövgren och Peter Gentzel som var nere på en try-out igår. Vi får väl se om det blir någon fortsättning på det här samarbetet framöver, det blir en uppgift för Sportchef Tord Grip att lösa. Han ska dock ha i åtanke att vi inte längre vill förknippas som ett lag bestående av en massa medelmåttiga föredettingar...

Knorrtumme fick under ca tre minuters tid hålla Stefans hand i en grisövning som Presidenten skakat fram, dagen till ära. Knorrumme höll lite för länge, lite för hårt och ville helst inte alls släppa taget när övningen var slut. Lite starstruck trots allt. Och inte så lite heller.

Alla tyckte att träningen var en upplevelse utöver det vanliga, förutom Hightower som inte tyckte det var så märkvärdigt alls. Han hade kopplat ihop en av mina ledtrådar till bilar och trodde att hela laget helt plötsligt skulle få hyrbilar. Nog för att vi har det hyggligt förställt, men du behöver ju inte drabbas av hybris för det.

Slangen var ohyggligt spänd och påtagligt nervös inför träningen och drabbades mycket riktigt av Montezumas hämnd under en spelövning. DET snabba löpsteget upp till dasset har vi inte sett sen våren 1997.

Med anledning av synfel 6.0 tog det Kubanen en halvtimme att inse att vi hade finbesök. När han väl var informerad om detta faktum gick han bananas. Självklart såg han sin chans inför det stundande OS-kvalet och passade på att skjuta från alla vinklar och hörn. Vi har aldrig sett honom bättre.

Jova snodde en straff från Lövet. Skulle så gärna vilja säga att han inte gjorde några misstag. Dessvärre gjorde han alla misstag man överhuvudtaget kan göra och studsade upp bollen på klockan. Givetvis var han tvungen att kolla ner i handen för att se om alla fingrar satt där dom skulle. Självinsikten är det väl lite si och så med där, om jag ska uttrycka mig milt.






Här ser vi pojkarna posera, givetvis iklädda specialtryckta träningsställ.




Division 1 Norras bästa trupp?

Hur som helst. En riktigt rolig träning var det och man får väl erkänna att det var lite lättare än vanligt att tända till inför en måndagsträning i mörka februari.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar