@@@@@@@@
O.D

@@@@@
Snickarn

Sa ju i ett olyckligt klyschigt uttalande till Trejner & Söderberg att målvakt och försvarsspel skulle vara nyckeln. Det visade sig att det blev så. Snickarn släppte in nio i första och var helt magnifik. Att försöka hitta superlativ till O.D's agerande under de första tjugo minuterna i andra går fan inte. När orden inte räcker till, det är då Mr Sandstream kommer in. Att han släppte in några för mycket på slutet var inte hans fel. Vi lät dom putsa till siffrorna i slutet på grund av vårt eget slarv framåt när de fick kontra in några snabba.

Däremot de fyra insläppta fram till dess var direkt avgörande för att vi kunde göra vårt slutgiltiga ryck. 15-9 i paus blev till 24-13 och vi har O.D till stor del att tacka för det.

Igår var du Sandstream-klass och belönas därför med åtta fina knorrar.

@@@@
Svarte-Petter
Visade när det gällde som mest att han är en riktig vinnare. Blev punktad, avskärmad och utsatt för diverse fula knep med blodvite på snoken som följd. Sket fullständigt i det och hade ändå näsan mot mål i nästa anfall.

@@@
Småbyxan

Vilken första halvlek han gjorde. Vi såg dessutom en underjamarare från högernio i andra, hur nu han kunde hamna där.

@@
Pizzabagarn fick bara några minuter att visa upp sig (ca 15 minuter en kvart) men lyckades på den korta tiden lura upp ett par killar till månen och dra tid ett par snabba. Skulle vara den som gick in och ta ansvar om det blev dubbelpunkt. Givetvis gjorde han så.

@
Bamse var segerorganisatören i första och spelade precis enligt direktiven. Också djävulusiskt bra i försvar. Skjuter han hårdare än vad Micke Alvén gjorde i sina glansdagar?

Summa summarum en taktiskt väl genomförd match i ca 50 minuter. Vi tar kommandot direkt och släpper aldrig in dem i matchen. Sista tio är spelet som gud glömde. Kanske hade vi redan tankarna på nästa match och tappade koncentrationen. Lite synd att vi inte kunde vinna mer mer, eftersom det hade speglat matchen mycket bättre. Men en seger med fyra tar jag alla dar i veckan.

Försvaret i uppställt spel var matchen igenom helt magiskt. Jova, Tumba-TarzanSvarte-Petter och Bamse höll stången under hela matchen och visade att även störst är bäst. Vår bäste försvarsspelare i Hightower behövdes inte ens luftas, det säger det mesta.

Anfallsspelet var lugnt och metodiskt och ibland t.o.m lite väl lugnt med lågt bolltempo. När vi väl fick snurr på bollen och jobbade tillsammans i fart mot de offensiva försvaret kom vi oftast till bra lägen.

I hemmalaget plus till målvakten som tog en hel del frilägen. I övrigt kan jag inte komma ihåg några enksilda prestationer som stack ut.

Next stop Eskil på lördag 16:30 och jag säger som Moses Nsubuga: