onsdag 21 mars 2012

Bäckahästens referat - äntligen

Serieavslutning i Sollis

Årets sista seriematch! Inte mycket att skriva hem om faktiskt…

Det mest intressanta med den här matchen var nog att se alla handbollscelebriteter som förgyllde läktaren: Doktorn, Marky Mark & Klunken närvarande tillsammans med sina respektive familjer.

Riktigt mysigt som Klunken brukar säga.

Det mest minnesvärda för egen del var att Doktorns äldste som numera förfogar över en uppsättning händer som redan är större än undertecknat. Och inte nog med det, Doktor Jr visade sig ha övat upp sig i att utföra en riktigt ”Lazlo-high-five” (Läs: världen hårdaste high-five). Höger handflata fick sig en rejäl mangling och jag fick köra rehabilitering via en ishink när jag kom tillbaka till civilisationen. Kändes som att jag gjort en high-five med en uppretade Sexpacket…

Nåväl… Matchen då?
Jo, efter en seg inledning av matchen drar vi sakta ifrån så att vi har 3 bollar upp i halvlek (11-14). Denna ledning kan tillskrivas stabils försvars- & målvaktsspel (OD) samt bra skytte av Bamse och Svarte Petter. 2a halvlek börjar som den 1a slutade, och vi drar snabbt ifrån till en 10-målsledning, en ledning som förvaltas hela vägen in till slutsignalen. Snickarn visar prov på fint målvaktshantverk och Presidenten ser till att lufta hela bänken.

Slutsignalen går och De vuxna männen i de för små shortsen firar 2a-platsen i tabellen med den sedvanliga ”ringen”.

Vem förutom vi själva hade trott att vi skulle gå obesegrade i 12 raka matcher som under säsongens 2a halva?
Fantastiskt bra och en ryggdunk till samtliga spelare i truppen.

Vi är dock varken klara eller nöjda med den här 2a platsen i serien... Det är nu det börjar!