onsdag 28 mars 2012

Underläge med ett i paus

Ett underläge med fyra mål när det var tre minuter kvar snyggades till, till ett ner när slutsignalen gick. Kändes lite som en seger efter rätt mediokert spel matchen igenom.

***

Heid var ett väl spelande lag som hade ett par toppar som vi  behandlade lite för varsamt. Det ska bli ändring på det till nästa match.

***

Försvaret som brukar vara vårt signum läckte lite för mycket speciellt i första halvlek, med hela 16 insläppta. 14 gjorda förvisso men bakåt finns det mer att hämta.

***

Ovanligt många tekniska fel gjorde att de fick kontra in ett bollar i onödan på oss.

***

Känns som det mesta har förbättringspotential, ändå torskade vi bara med ett mål. Det känns mycket bra inför returen. Försvaret sista tio tar vi med oss till söndag när vi nu vet vad vi har att möta.

***
Heid hade inför matchen bunkrat upp med pasta till oss. En pasta som Jova och Presidenten hade vissa problem att smälta ner i magsäcken. Burgundiska kryddor var kanske lite överkurs för deras kistor. Och inte alltid så trevligt för omgivningen.

***

Kändistätt på resan för övrigt. Knorrtumme hamnade i slang med Stefan Löfgren på Bromma och sen i en väskdispyt med inte mindre än Henning Mankell på flyget ner. Avslutade sen kändisspottingen med att leda Täppas Fågelberg rätt på tåget. Ska heller inte glömma att jag växlade några ord med Sexspackets mycket kända syrra. Underbar kvinna för övrigt. Känner henne ganska väl med inte lika bra som deras mamma, Monkan.

***

En jävla hets efter matchen. Lumpardusch och sen buss till tåget där vi nu sitter. Glada, förväntansfulla och revanchsugna är vi. Lite törstiga också. Tycker vi tar oss en kall Mariestad nu, det är vi värda.

***

Knorrarna fördelas enligt följande:

@@@@@
Hightower
Försvarets fältherre i andra och krigade som ett lite svin i slutet av matchen.

@@@@
Jova fick också han ta del av dirigentpinnen bakåt när det klickade. Var sjukt bra i andra.

@@@
Båven tog ansvar framåt och gjorde många viktiga mål

@@
Svarte-Petter har vi sett bättre. Blev hårt uppvaktad och punktad stora delar av andra halvlek men var ändå oerhört viktig och fick priset som matchens bäste spelare.

@
Bamse fick inte heller han så stort utrymme men drog på sig mycket uppmärksamhet vilket gjorde att Båven fick stora ytor.

***

Vi hälsar Heid välkomna till Borgen på söndag. Då blir det åka av. Men nu var det det där med Mariestaden, den tar vi nu va? Passerar Vårgårda nu i skrivande stund. Är egentligen lite för gammal för att tycka det är roligt men vad fan.
Vårgårda, over and out.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar